Om os

Historie

AC Hydraulic A/S er et familieejet aktieselskab beliggende i Viborg, Danmark.

Virksomheden blev grundlagt i 1958 af smedemester Anker Christensen (AC). Kort efter opstarten med håndværks- og reparationsvirksomheden, fik Anker Christensen idéen til at udvikle en værksteds- og lastvognskran af høj kvalitet.

Dette tiltag skulle vise sig at blive grundlaget for en egentlig produktion, og AC kraner blev et kvalitetsbegreb i Danmark.

Der blev hurtigt udviklet et bredt sortiment af løfteudstyr til autobranchen, og med det udvidede produktprogram var virksomheden også parat til at sælge på eksportmarkederne.

AC Hydraulic A/S er i dag en mellemstor og velkonsolideret virksomhed, der eksporterer mere end 80% af produktionen. Virksomheden ledes af 3. generation, Søren og Claus Anker Christensen, som til sammen ejer den samlede aktiekapital.

Produktion

Vore produkter er MADE IN DENMARK på et moderne og højteknologisk produktionsapparat, som i vid udstrækning består af robotter, laserskæremaskiner og avancerede CNC bearbejdningsanlæg.

AC Hydraulic A/S beskæftiger 130 veluddannede og erfarne medarbejdere, som sætter en ære i at producere markedets bedste og mest innovative kvalitetsprodukter.

Vi udvikler, markedsfører og producerer vores produkter i en moderne fabrik på ca. 10.000 m2, hvor der kontinuerligt investeres i nye maskiner og produktionsmetoder.

Produktudvikling

For konstant at kunne være på forkant med udviklingen søger AC’s produktudviklere til stadighed at forbedre det nuværende produktprogram såvel som at udvikle nye produkter, der lever op til markedets behov og krav.

Derfor har AC været i stand til at opbygge en stærk markedsposition og skabe en høj grad af kundetilfredshed. Det er lykkedes at udvikle AC til en mærkevare, som er kendetegnet ved høj kvalitet og innovative løsninger.

Kvalitet

Vi sætter en stor ære i altid at levere den bedste kvalitet.

For at sikre en konstant og høj kvalitet bliver hvert enkelt produkt afprøvet før afsendelse. Dette og meget andet fremgår af vores kvalitetsstyringssystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001:2015.

ISO 9001:2015

Markeder

AC Hydraulic A/S er markedsleder inden for de fleste af de produktområder, vi beskæftiger os med. Vores produkter bliver distribueret world wide til mere end 50 lande.

Distributionen sker gennem et nøje udvalgt netværk af dygtige og dedikerede forhandlere og samarbejdspartnere.

Der findes et AC produkt på de fleste autoværksteder i Europa - din garanti for et velafprøvet kvalitetsprodukt du kan stole på.

Vision

Vores overordnede vision er at være den bedste og mest beundrede hydraulikvirksomhed i Europa inden for vore produktområder. Intet mindre.

Vi arbejder konstant på forbedring af de primære begreber i vores målsætning:

AC Hydraulic, excellence in quality

Det er en evig stræben efter perfektionisme, og måske kommer vi aldrig til at opfylde alle målsætninger 100%.... men vi prøver!

Billede fra AC Hydraulic i Danmark Billeder fra AC Hydraulic