Om os

DANSK PRODUCERET SIDEN 1958

AC Hydraulic A/S blev grundlagt i 1958 af smedemester Anker Christensen (AC). Kort efter opstarten af sin håndværks- og reparationsvirksomhed fik Anker Christensen idéen til at udvikle en værksteds- og lastvognskran af høj kvalitet. Dette tiltag skulle vise sig at blive grundlaget for en egentlig produktion, og AC kraner blev hurtigt et kvalitetsbegreb i Danmark.

Siden er der blevet udviklet et bredt sortiment af løfteudstyr til autobranchen, og produkterne afsættes i dag til hele verden. Vi eksporterer op mod 90% af vores produktion gennem et nøje udvalgt netværk af dygtige og dedikerede forhandlere og samarbejdspartnere i mere end 50 lande.

Virksomheden er fortsat 100% familieejet af Ankers to børnebørn, Søren og Claus Anker Christensen.

Vores 115 medarbejdere er dedikeret til at have fokus på kvalitet og til altid at have fokus på mekanikeres daglige udfordringer. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi teknologier og løsninger, der flytter grænserne for ergonomi, sikkerhed og effektivitet.

14.000 m² produktion – ”Made in Denmark”

Vores 14.000 m² moderne og højteknologiske fabrik er placeret i Viborg (-Denmark) på sprog versioner) og består i vid udstrækning af robotter, laserskæremaskiner og avancerede CNC bearbejdningsanlæg. Vi investerer kontinuerligt i nye maskiner og produktionsmetoder, der skal sikre, at vi konkurrencedygtigt kan følge med den stigende efterspørgsel.

ISO-certificeret

Vi er certificeret i henhold til ISO 9001. Det sikrer en konstant og høj kvalitet bl.a. gennem systematisk dokumentation og måling. Alle vores produkter afprøves før afsendelsen for at sikre, at de lever op til vores kvalitetskrav.

ISO 9001

VORES MISION

Vi producerer professionelt løfteudstyr til værksteder i hele verden. Produkterne udvikles og fremstilles i Danmark med fokus på kvalitet, design, sikkerhed og service.

VORES VISION

Vi vil være den foretrukne leverandør af professionelt løfteudstyr og hæve standarden for verdens værksteder.

Billeder fra AC Hydraulic