Løft dit værksteds standarder med vores inground lift

I dag bliver køretøjer mere og mere kompakte, hvilket giver professionelle autoværksteder nye udfordringer. Og disse udfordringer bliver kun større i fremtiden. Det er derfor afgørende at have det rigtige udstyr, som giver mekanikere let adgang til alle dele af de stadigt mere kompakte køretøjer. For det rigtige udstyr hjælper ikke kun med at øge værksteders effektivitet og kvalitet på reparationer, men også med at forbedre deres arbejdsforhold samt mekanikernes ergonomi og sikkerhed.

Til at hjælpe dig med at imødekomme de stigende udfordringer har vi udviklet en inground lift, der løfter værksteders standarder for reparationsarbejde og arbejdsforhold i hele verden. Liften, der 100% dansk produceret, har en kapacitet på 15 tons pr. løftesøjle og er særligt egnet til steder, der servicerer mange forskellige typer køretøjer, eksempelvis trucks, traktorer og busser med en foraksel og op til tre bagaksler.

Hemmeligheden bag den banebrydende lift er vores dedikerede ambition om at levere førende og kompromisløst løfteudstyr – en ambition, som vi udlever ved at sammensætte alle de bedste funktioner i én højteknologisk danskproduceret lift.

Justerbar arbejdshøjde forbedrer dine arbejdsforhold

Hvis vi skulle fremhæve én afgørende fordel ved inground liften, er det den lette og intuitive justering af løftehøjden med de teleskopiske løftesøjler. For den lette justering betyder, at mekanikere altid kan arbejde i den mest hensigtsmæssige arbejdshøjde samt har optimal adgang til alle nødvendige dele af køretøjet.

Den lette brugertilpasning af arbejdshøjde er uvurderlig. Den hjælper nemlig med at forbedre dit autoværksteds arbejdsforhold- og miljø. Disse forbedringer spreder sig som ringe i vandet ved også at have en positiv indvirkning på den enkelte mekanikers helbred, sikkerhed og performance og derfor også værkstedets overordnede effektivitet og lønsomhed.

Dårlige arbejdsforhold

Hæv køretøjet til den ønskede højde

neg niebull inground lift

Pas på dine mekanikeres helbred

Har du tænkt over, hvor mange år en mekaniker kan ligge i akavede arbejdsstillinger uden at få varige men?

Arbejdet som mekaniker har traditionelt set været forbundet med hårdt fysisk arbejde, som medfører en stor risiko for nedslidning, inden pensionsalderen kalder. Og netop derfor er der et stort behov for udstyr, der beskytter mekanikernes helbred.

Pas bedre på dine mekanikere

Vores inground lift tilbyder mekanikere optimale arbejdsbetingelser og eliminerer behovet for det nedslidende arbejde på et rullebord eller nede i graven. Den justerbare arbejdshøjde hjælper mekanikerne med at reducere deres fysiske nedslidning, hvilket både holder arbejdsskader på sikker afstand og forbedrer mekanikernes effektivitet, da de ikke skal arbejde i akavede og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Trådløs fjernbetjening

wireless remote control

For at sikre den mest effektive justering af inground liftens løftehøjde bliver den styret med en kombination af trådløs fjernbetjening og konsol med touch screen. Det gør det let og ubesværet at løfte, sænke og (re)positionere liften takket være den fuldautomatiske styring af løftesøjlernes horisontale og vertikale bevægelser.

Med den trådløse fjernbetjening i hånden tager det kun et par minutter at positionere og tilpasse løftesøjlerne og traverserne perfekt i forhold til køretøjets løftepunkter. Derudover informerer den smarte og visuelle konsol om blandt andet liftens aktuelle løftehøjde og belastning, hvilket sikrer optimal sikkerhed.

Inground liftens evne til at forbedre værksteders arbejdsforhold og -miljø har åbenlyse fordele for den enkelte mekaniker, men også værkstedsejere og værkfører bør være begejstrede for liften, idet den har en positiv afsmitning på produktiviteten.